• AS-SIRAJ HAJ UMRAH TRAVEL

Azam Dapat Menunaikan Umrah Tahun Ini!!!

Updated: Jan 3, 2019

Assalamualaikum wbt, para pembaca semua, admin pada hari ini akan kongsikan tips untuk kita semua dapat pergi menunaikan ibadah Umrah tidak kira usia, lagi best jika kita dapat pergi sekeluarga. Tips ini bagi memudahkan semua golongan untuk dapat menanamkan azam pergi menunaikan ibadah Umrah sekurang-kurangnya sekali seumur hidup. Jadi jika tidak dapat pergi pada tahun ini, Insyaallah usahakan untuk tahun hadapan. Caranya bagaimana ya? Mudah sahaja! Sudah tentu dengan "saving" atau simpan duit sedikit demi sedikit. Setiap bulan jika kita simpan rm500 (paling minimum) sehingga 12 bulan, Alhamdulillah dapat kumpul rm6000.


Sebab itu kita perlu konsisten atau ada keazaman yang tinggi jika kita betul-betul inginkan pergi Umrah. Pakej kami paling murah adalah Pakej Umrah Super Jimat rm5490 untuk sepanjang tahun 2019. Ada juga Pakej Umrah Ekonomi harga dari rm6890 dan Pakej Umrah Premium harga dari rm8200. Bagi yang belum pernah pergi mengerjakan Umrah, cara simpanan dan azam yang tinggi sangat perlu untuk kita simpan sedikit demi sedikit. Jika kita tidak mulakan dari sekarang, bila lagi kita nak gunakan cara paling mudah ini untuk dapat mengerjakan Umrah. Usaha penting, ibadah juga penting untuk Allah SWT menilai segala amalan kita di hari akhirat kelak.


Satu lagi yang best kami juga ada mulakan sistem baharu iaitu sistem ansuran atau sistem kutu. Haa..bagi cikgu-cikgu atau yang suka join dengan sistem kutu ini boleh join sekarang juga! Sebab apa? Caranya sama sahaja dengan sistem simpanan yang saya sebutkan seperti diatas. Start sekarang untuk simpan duit anda bersama kami sedikit demi sedikit. Tidak perlu risau lagi jika akhir bulan teragak-agak untuk gunakan duit simpanan umrah. Jadi duit anda selamat bersama kami sebab apa? Ramai yang sudah join sejak awal tahun ini lagi. Insyaallah akhir tahun dapat terus pergi Umrah dengan tenang dan para jemaah juga sudah bersedia dari awal dengan menghadiri kursus Umrah dan kelas-kelas tazkirah.


Cara Mengikuti atau Join Sistem Ansuran/Kutu:

1. Pilih tarikh pilihan anda sehingga akhir tahun atau awal tahun hadapan

2. Bayaran setiap bulan akan kami ingatkan dengan menghantarkan whatsapp/mesej

3. Cukup duit boleh terus pergi mengerjakan Umrah, Alhamdulillah


Haa..mudah bukan! Senang sahaja dengan adanya sistem kutu ini. Setiap bulan kami yang akan mengingatkan para jemaah. Kami juga yang akan menguruskan perjalanan Umrah anda sepanjang di tanah suci. Semuanya termasuk didalam pakej seperti; Makanan, tiket penerbangan, penginapan, visa umrah, beg umrah, kursus umrah, dan mutawwif berpengalaman sepanjang mengerjakan Umrah ditanah suci. Alhamdulillah, mudah-mudahan para jemaah dapat Umrah mabrur!


Jadi boleh segera daftar bersama kami untuk pakej Umrah pilihan anda!

☎️ PEJABAT: 03-41087519 / 03-41624786 📲 wasap.my/60126743466 Ustaz Hj Ahmad Musthafa Al-Hafiz 📲 wasap.my/60193497146 Cik Fatimah www.assirajtravel.com Fb: @assirajtravel Instagram: @assirajtravel Atau boleh terus ke PEJABAT KAMI, As Siraj Haj Umrah Travel & Tours Sdn Bhd (HQ) "Umrah Mabrur, Alhamdulillah" 📍2752B (Tingkat 2), Jalan Changkat Permata, Taman Permata, Ulu Klang, 53300 Kuala Lumpur, Malaysia.


"APA TUNGGU LAGI! SAYA PUN DAH BERSEMANGAT MULAKAN AZAM DAPAT PERGI MENUNAIKAN UMRAH TAHUN INI!


JOM UMRAH BERSAMA AS-SIRAJ TRAVEL"

Recent Posts

See All

PEJABAT AS-SIRAJ:

2752 B (2nd Floor),

Jalan Changkat Permata (In Front Giant), Taman Permata,

53300 Ulu Klang, Kuala Lumpur,

Malaysia

 

WAKTU PEJABAT:

Isnin - Jumaat  9 Pagi - 5.00 Petang

Sabtu                9 Pagi - 1.00 Tengahari                 

Sebarang Pertanyaan?

Tel : 03 - 4108 7519 / 03 - 4162 4786

Fax: 03 - 4147 1920

Email: assirajmusthafa@yahoo.com.my

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon

Page Visitor:

©Copyright 2019 As - Siraj Haj Umrah Travel & Tours Sdn Bhd. All Rights Reserved ( Co. No. 565550-P) (KPK/LN:4547) (KPK/LKU:0622)